Menu
Your Cart

ДИЛАТОРИ

 Комплект от 2 Дилатора Isabelle
Доставка 6-7 дни
Марка: CalExotics Модел: Дилатор
 Комплект от 2 Дилатора Isabelle Съживете и подсилете вагиналните мускули с контурирания комплект от 2 вибриращи вагинални дилататора на Dr. Laura Berman Isabelle™. Уникално проектираните дилатори са ергономично извити и постепенно оразмерени, за да увеличат нежно комфорта на поставяне, да..
29.52 лв. Без данък:24.60 лв.
Марка: CalExotics Модел: Дилатор
Kомплект от 3 Дилатора Alena Ревитализирайте и подсилете вагиналните мускули с контурираната Dr. Laura Berman Alena™. Уникално проектираният комплект от 3 части е ергономично извити и постепенно оразмерени, за да позволят нежна дилатация. Първокласните силиконови сонди имат издръжлива примка за..
19.80 лв. Без данък:16.50 лв.
Марка: CalExotics Модел: Дилатор
Комплект  от 5 бр. дилататориСъживете и подсилете вагиналните мускули с комплект вагинални дилататори  She-Ology™ от 5 части за носене. Уникално проектираният дилататорен комплект от 5 части са ергономично извити и постепенно оразмерени, за да позволят нежно проникване. Първокласните силик..
48.42 лв. Без данък:40.35 лв.
Марка: CalExotics Модел: Дилатор
Комплект ДилаториРазширете и разширете удоволствието си с комплекта за разширяване на интимните основи на д-р Лора Берман. Цялостната колекция е подходяща за начинаещи и опитни потребители и е идеална за трениране на тазовото дъно и вагиналните мускули. Тренировъчният комплект включва безопасен за т..
25.62 лв. Без данък:21.35 лв.
Комплект Дилатори за Напреднали
Доставка 6-7 дни
Марка: CalExotics Модел: Дилатор
Комплект Дилатори за НапредналиСъживете и подсилете вагиналните мускули с контурирания комплект She-ology™ Advanced за носене от 3 части за вагинален дилатор. Уникално проектираният дилатор от 3 части е ергономично извит и постепенно оразмерен, за да позволи нежно разширяване. Силиконовите сонди с у..
48.42 лв. Без данък:40.35 лв.
Комплект от 3 Вагинални Силиконови Дилатори
Доставка 6-7 дни
Марка: mae B Модел: Дилатор
Комплект от 3 Вагинални Силиконови Дилатори Проектиран да помогне за отпускане на мускулите на тазовото дъно и да поддържа и поддържа ширината и дълбочината на вагиналния канал. Тези дилатори имат мек заоблен връх за лесно поставяне, включително меки ръбове, които да се използват като индикатор..
25.20 лв. Без данък:21.00 лв.
Комплект Силиконови Дилатори
Доставка 6-7 дни
Марка: CalExotics Модел: Дилатор
Комплект Силиконови ДилаториКомплектът силиконови дилатори Inspire от 5 части е проектиран с мисъл за вашия комфорт. Ергономично извитите инструменти са внимателно създадени, за да подобрят интимните преживявания и да подпомогнат сексуалното здраве. Всяко парче е направено от не съдържащ фталат, коп..
47.04 лв. Без данък:39.20 лв.
Метален Оребрен Пенис Дилатор Tickleberry Finn Ribbed Sound
Доставка 6-7 дни
Марка: Mystim Модел: Дилатор
Метален Оребрен Пенис Дилатор Tickleberry Finn Ribbed SoundТози дълъг и плавен дилатор е напълно подходящ за специална стимулация на пениса. С известна практика, неговите 8 мм могат да бъдат вкарани лесно в уретрата и след това да създадат усещания, каквито не сте изпитвали досега. Със своите 19,6 c..
51.36 лв. Без данък:42.80 лв.
Метален Пенис Дилатор  Mystim  Thin Finn
Доставка 6-7 дни
Марка: Mystim Модел: Дилатор
Метален Пенис Дилатор  Mystim  Thin FinnТози дълъг и плавен дилатор е напълно подходящ за специална стимулация на пениса. С известна практика, неговите 8 мм могат да бъдат вкарани лесно в уретрата и след това да създадат усещания, каквито не сте изпитвали досега. Със своите 25 см звукът е ..
41.76 лв. Без данък:34.80 лв.
Метален Пенис Дилатор Slim Finn Urethral Sound
Доставка 6-7 дни
Марка: Mystim Модел: Дилатор
Метален Пенис Дилатор Slim Finn Urethral SoundТози дълъг и плавен дилатор е напълно подходящ за специална стимулация на пениса. С известна практика неговите 6 mm могат лесно да бъдат вкарани в уретрата и след това да създадат усещания, каквито не сте изпитвали досега. Със своите 15 см звукът е изклю..
41.76 лв. Без данък:34.80 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.